Gespecialiseerd in het bevoorraden van riviercruiseschepen

Inloggen
NederlandsNederlands

Dry Aged runder cote a l'os ca. 1,2kg

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Verpakking
Variant
Zet op verlanglijstje
  Gewoon leverbaar
Toevoegen aan favorieten
  • Persoonlijk en betrouwbaar
  • Levering op elk gewenst moment
  • Altijd bereikbaar
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Blogs

Barcode

Artikelomschrijving


De dry aged runder côte a l'os is een populair product in BBQ land, maar op de menukaart is het ook een 'stoere' steak voor de echte vleeseters. Je kunt de côte à l'os serveren als éénmansportie of uitserveren voor 2 personen. Bij de bereiding van de dry aged runder côte à l'os moet je rekening houden met de temperatuur van het bot. Doordat het bot warmer wordt dan het vlees moet je het vlees bij een kerntemperatuur van ca. 47 graden van het vuur afhalen. Rustperiode van 10 minuten


Vacuum verpakt

Specificaties

CategorieVleeswaren / Rundvlees
Artikelcode13580
VerpakkingStuks

Bestellijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen